LIVET

11647209_1663190693900250_907641833_n

Okej, det ekar tomt här och jag vet. Men jag tänker inte sitta inne när jag är ledig för jag vill ta vara på den tiden har. Jag älskar sommarlov, shit. Jag känner mig fri samtidigt som jag inte har för mycket fritid. Men det är sååååå mycket mindre stress utan skolan. Har tid att kunna hålla koll på båda mina jobb och när jag är ledig så behöver jag inte gå i skolan eller plugga skolgrejer. SÅÅÅÅ SKÖNT. Jag är så trött på skolan och det är så skönt att jag endast har ett skolår kvar i hela mitt liv. Då menar jag skolaskola och inte högskolan som i princip bara är fokus på det man valt. & ifall jag väljer att plugga igen så kommer det bara vara något roligt som jag gillar. Ingen jävla matte, svenska eller skitengelska. Det är verkligen ord som jag hatar. Så glad att speciellt matten är över nu. Jag ska inte plugga någon mer matte  i hela mitt liv (som det ser ut nu) och det är jag så glad över.

Fattar inte att det är ett år kvar innan jag är HELT fri. Sjukt. Men ändå skönt, känns som det faktiskt händer nu. Att bli vuxen menar jag då. Meeen tillbaks till sommarlovet, jag bloggar inte för det finns faktiskt roligare saker att göra när man är ledig. SOVA framför allt, festa, bada (inte så mycket än menmen….), umgås med härliga människor och även jobba. Men det är inget skitjobb jag har. Jag trivs på båda mina jobb (Max & Nordic Wellness) så det är riktigt kul. Jobbar med världens härligaste gäng på Max & det är aldrig (oftast) aldrig tråkigt på en jobbdag. Så som det ska vara.

Men nu sitter jag i skrivande stund att hålla på att hitta någon rolig fest att gå på ikväll eller bara hänga och ha det kul med vänner. Skulle egentligen gått på kartellen (:””—–() men det blev ändrade planer. Så fort de ska köra någon annanstans så ska jag dit. Herregud vad jag är besviken att det inte blev krogen och kartellen ikväll…. Men sånt händer.

Men nu ska jag försöka städa upp lite här i lägenheten medan mamma och syster är på Öland & jag och Pontus är ensamma i lägenheten + att det pågår ett lan här så jaaaa… det är inte speciellt fint här. Jag blir så jävla stressad när det är stökigt och jag vettefan jag kan inte koppla av när det ser ut som skit. Så detta blir väl lite träning för mig att lägenheten ser ut som ett helvete.

Nu ska du inte bli orolig mamma, ja ska städa upp…. Någon gång…. ; )

Ta det lugnt ikväll, PUSSHEJ