Sommarens lunch

10

Den bästa sommarmaten? SALLAD. Alla olika sallader som finns är perfekt lunch/middag för sommaren. Jag lever just på denna fetaostsallad varje sommar & även lite på vintern. Det är såååå gott och enkelt. Har massa olika grönsaker, fetaost & en speciell salladsdressing. & så är det klart! Ibland har jag kyckling och fullkornspasta i, men om jag inte orkar göra det eller vill att de ska gå fort så är det bara de som är i.

Det är kall rätt som passar till sommaren då det är varmt. Okej kanske inte denna sommar, men ändå.. Vi får hoppas det blir varmare snart!! Nu har jag tränat, duschat & kollat lite Glee. Idag blir det handling och en massa packning till Ullared som det bär av till imorgon efter jobbet. Det blir endast familjen och pojkvännen vilket är hur mysigt som helst. Ha en bra dag!

KRAM

Categorized in: mat

One thought on “Sommarens lunch

  1. Kan du skriva ett inlägg om exakt vad du har i och vad för dressing du änvänder? Ser jätte gott ut!

Comments are closed.