back on track

image image image

Okeeej, nu har det gått ett tag och jag har äääääntligen fått tillbaks min energi vilket jag absolut inte hade förut. Jag blir alltid övertrött och vill helst ge upp på livet när jag får lov för jag då kan slappna av och börja andas. Nu är det äntligen slut med skola, 2 jobb och körskola. Det var riiiiktigt tufft! Men nu har jag lite mer koll på läget och kan äntligen fokusera på just KÖRKORT. Så idag & lite igår har jag bara pluuuggat massor (med mitt nya favorit snack, vindruvor & LOKA CRUSH… hur god är den inte? Ny kärlkek). Vilket ger resultat. Håller på med de svåraste frågorna nu och sedan har jag bara en repetition kvar tills jag är klar med ALLT på elevcentralen. Shiiiit, & nästa tisdag har jag en UBK lektion vilket är som en låtsas uppkörning för att checka av allt. Om allting går bra på den kommer jag boka in uppkörning och teoriprov….. Hur sjukt är inte det? Förhoppningsvis (om allt går som jag hoppas) så kanske jag har en körkort nästa månad. WHAAAATTTTTTT???

Körkort är något jag alltid strävat efter ända sen jag kan minnas, det har alltid vart en sjukt stor deal för mig och jag kan inte ens vänta tills allt detta pluggande och orolighet är över och jag bara har kortet i handen. Shit, kan inte ens fatta.

Nej nu måste jag fortsätta plugga, ha en underbart fint kväll!

KRAM