Ikea

HELLLUUU, dagen startade ganska tidigt imorse (för mig för de är sommarlov, haha), drog iväg med mamma och hade mitt vanliga söndagspass. Men dock var det mitt sista för ett tag. Ganska skönt faktiskt! Men efter det drog vi hem, duschade osv. Sen bar det av till Ikea. Som vissa av er vet så ska jag och min pojkvän flytta om exakt 41 dagar. Ganska sjukt! Så idag gick jag och min syster och plockade ihop massa saker vi behövde. Såååååå himla kul!

Åt en god lunch på Ikea, älskar deras mat. Speciell på något sätt till ett riktigt bra pris. Älskar ikea och speciellt om man har mycket pengar att göra av med haha ; )

image image

Nu sitter jag och planerar och kollar över lite vad som händer nästa vecka, känner att jag borde ha lite koll på vad som händer även fast jag har sommarlov haha ; ) & samtidigt sitter jag och kollar på OITNB vilket är den bästa serien ungefääär. Längtar även till pojkvännen kommer hem från jobbet så jag kan visa allt jag köpte idag.

image

 

KRAM

2 thoughts on “Ikea

  1. Hej! Har lite frågor angående att du ska flytta (kul btw!!). Som jag förstår det börjar du tredje ring nästa år? Hur får ni ihop eget boende rent ekonomiskt sett? 🙂 Jag vill verkligen flytta hemifrån, och kommer även börja tredje ring nästa termin. Så tänker om ni fått tag på något fiffigt bidrag ect? 🙂

Comments are closed.