ÖVERRASKNING

image

Igår hade jag nog den bästa dagen i mitt liv.

Jag blev så överraskad så jag vet inte vad. Helt sjukt. Vi var och badade och när vi kom hem efter det så åkte vi bil och så stannade vi precis så man såg in i parken där de hade slagit upp allt. Så bad alla i bilen att jag skulle kolla in i parken & så står dessa underbara människor här (fast sen kom det lite fler) och ska fira mig. Jag började direkt gråta av glädje och det var verkligen en dröm som kom i uppfyllelse.

Så himla coolt att alla mina nära och kära anstränger så himla hårt för att göra mig glad. Jag fick en ny iphone 6 (WTF!?!?!??!) av mamma och pappa, & massa andra fina grejer av de andra!! Sedan hade vi lite picknick och pratade massor. SEEEEN så sprang Hanna & Pontus upp för de skulle fixa något. Då gick vi alla upp och så hade Hanna satt ihop en hel jävla film där de snackar om mig och sa fina minnen och saker.

Storgrät genom hela filmen och hade heller inte ens fatta att ALLT detta är för min skull. Hur underbara familj/kompisar kan man ha. Har verkligen den bästa familjen någonsin! (& då är alla kompisar, kompis familjer inräknade. För dom älskar jag lika mycket!) Så himla fint, gamla videos från när jag var liten och några gjorde lite roliga saker osvosv. VÄRLDENS BÄSTA FILM. Den ska jag ha med mig i hela mitt liv.

Senare fikade vi lite och pratade, efter dom dragit och jag sagt hejdå osv. Så drog jag och Hanna till en ute-fest, som i princip sög men träffade lite härligt folk innan det bar av hemmåt. NU är jag 18 BAST, och jag ska en grymt bra dag idag och en gryyyym fest ikväll. Hoppas jag! & jag ska ut på krogen ocksååååå ;););)

HA EN FÖR JÄVLA BRA DAG

KRAM

2 thoughts on “ÖVERRASKNING

Comments are closed.