FINALLY

IMG_5826950 loka950

Ni anar inte hur länge jag har längtat efter detta.. Jag har levat detta så länge och nu närmar sig min födelsedag och jag får göra vad jag vill. Därför tillät mamma mig göra den innan eftersom jag ändå skulle göra den i vilket fall! Men jag har haft så mycket emot mig med denna tatuering så känns det otroligt bra ändå. Jag gjorde den för min skull och jag kan inte vara gladare och SNYGGARE med detta. Enligt mig! Självklart har alla olika åsikter men detta tycker jag om, så låt mig tycka det ; )

Åter igen, förlåt för dålig uppdatering. Men det kommer bli så denna vecka. Jag har mycket i mitt lilla liv och ska njuta av allting till 110% nu så det kanske blir lite dålig uppdatering tills nästa vecka.

& imorgon slutar jag tvåan, känns fortfarande sjukt att det bara är ett år kvar…. Men är otroligt taggad på denna sommar och jag ska fan ha grymmaste sommaren. Det hoppas jag ni också fåååår! Njut av livet nu peepz, Ni lever en gång. Se till att göra det till det bästa. (töntigt, men jag gillar det)

Nu är det bara 3 dagar kvar till jag är hela 18 BAST : D

PUSS OCH KRAM