COLOR BOMB

collage

Ni hittar allting HÄR

Alltså vad är det alla träningsmänniskor behöver!? SPORTBH! Jag älskar att matcha olika bh:ar med andra och ha starka färger. Det är så jävla snyggt att även matcha ett par snygga shorts. I sommar kommer detta vara det jag kommer springa i. Jag älskar även XXL där jag kommer köpa allt ifrån för deras pris……. är så jävla grymt! Det är låga priser på alla märkeskläder. & för lilla mig som inte har råd med att köpa nike-kläder helatiden så gör XXL det mycket enklare för mig att hitta den ultimata träningsoutfiten. Så nedrans snyggt alltihop är ?!?! Håller ni med mig? Nej nu ska jag köpa allting ; )

KRAM

12 thoughts on “COLOR BOMB

  1. Det är verkligen viktigt med en bra sport bh och måste säga att settet med det gröna och lila är sjukt snyggt! 😀

  2. Asfina!! Älskar NIKE! Modellade för dem i Sthlm för ett par år sedan, minns att jag blev mer lycklig över att få kläderna än pengar.. deras kläder är ju så sjukt bekväma. De har släppt en ny kollektion nu som är toksnygg:)!

Comments are closed.