10 dagar kvar

hejsanerci96 hejsanercisvart95

Hejsan måndag!

NÄSTSISTA måndagen innan mitt absolut sista sommarlov kommer. Helt sjukt hur tiden går så jääääävla fort. Nästa år tar jag studenten sen kommer jag aldrig gå i skolan mer (alltså då en vanlig skola med alla dessa tråkiga ämnen). Jag längtar dock till att starta vuxenlivet, jobb, flytta hemifrån och leva på egen hand. Men dock blir jag lite skraj, tiden går så jävla fort och det känns som jag inte hinner med. Därför ska jag försöka ta vara på så mycket som möjligt och uppskatta så mycket så mycket som möjligt.

Bland all dess träningshets så glömmer jag bort att jag faktiskt ta vara på min tid. Jag kan inte leva på gymmet om jag ska hinna leva ; ) Förstå mig inte fel, jag äääälskar att hänga med på gymmet. Men jag ska leva livet under mitt sista sommarlov : D & må bra!

Idag spelar jag även en ”en dag i mitt liv” video, så om det blir något bra så kommer den upp någon gång imorgon! : )

3 thoughts on “10 dagar kvar

  1. Gud vad skönt med det sista sommarlovet. Själv har jag ytterligare ett sommarlov som väntar efter denna sommaren

    Kram

Comments are closed.