Tidig morgon

bilden950 fler950lokaaoka950

Godmorgon!
Vaknade av min nedrans hosta och hostade varannan sekund valde att gå upp för att inte störa Pontus. Sitter nu med en kopp MyFitTea & lite vattenmelon sååååklart ; ) Men gud så trött jag äääääääär. Men vet ni vad som hände igår? Jag satt på balkongen och hade mobilen i fickan och sen när jag skulle ta ut den så råkade jag tappa den och det åkte långsamt mot hålet och swish, så var den borta och låg på marken…. Jag bor på tredje våningen, alltså högst upp där jag bor. Sprang ner och allting var förstört, haha. Det är nästan kul för sånt här händer BARA mig. Finns ingen som är så klumpig som mig… hahah!

Nu ska jag fortsätta kolla på….. ja vadå? GLEE. Hahah.
Tänkte även göra en Get To Know Me-Tag senare idag : D Så vi får väl se om det känns bekvämt att sätta sig framför en kamera och snacka (?!?!)

KRAM

12 thoughts on “Tidig morgon

  1. Hahaha förlåt att jag skrattar men det lät ganska kul eftersom jag brukar göra samma saker, klumpig som jag själv är…. Men krya på dig, usch att vara sjuk. Kram! Superfina bilder också <3

Comments are closed.