Youtube – tips

Jag älskar denna människa, så rolig. Jag har aldrig sett hennes videos förräns nu. Nu när jag är sjuk och har tröttnat på att sträck-kollat Glee så har jag hittat hennes kanal och hon är för jävla skön. Tycker ni borde kolla in hennes videos, grymt värt att se.

Får grymt mycket inspiration från henne och är fett taggad på att starta en youtube-karriär ; ) (som jag har tänkt länge) efter jag la upp en boyfriend-tag för typ en 3 månader sen. Men jag har ingen aning om vad ni vill se??? Så ifall ni ens vi se videos KOMMENTERA. Jag är fett taggad på att vlogga så ge mig tips på vad jag ska snacka/göra/visa!? Vad som helst!

Ni hittar min kanal HÄÄÄÄÄÄR, ifall ni vill kolla in de 2 ganska värdelösa videos jag har gjort ; ))

KRAM♥

10 thoughts on “Youtube – tips

  1. Kanske en frågestund där du svarar på frågor i en vlogg, en “vad jag äter på en dag” video, “en dag i mitt liv” eller videos där du delar med dig av dina bästa träningstips? 🙂

  2. Vore fan kul att ha en youtube kanal! men skulle ju kännas så skumt att sitta och prata med kameran, haha eller? :))

    1. Haha ja precis jag tänkt, skumt! Men är fett taggad på att göra videos med folk istället 😉 Kram

Comments are closed.