LYXFRUKOST

hejhej95Gooodmorgon!

Vaknade med halsont, täppt i näsan och en grym huvudvärk. Meeen nu ska vi inte vara dystra. Jag har blivit bättre och igår blev jag klar med några kapitel i matten och har nu 2 kvar som jag gör i trean. Men det har legat över mig och jag blev klar med det jag skulle göra och jag är så sjukt lättad. Så faktiskt gör det inget att jag är sjuk, för jag har inget att missa i skolan. Allting är klart! Ååååååh känner mig så lättad.

Idag blir det att ta det lugnt och sedan åka iväg och träffa min tatuerare och snacka om tatueringen men även rita upp den. Åååååh så taggad! Den 14 juni kommer jag göra den 😀 En början på min sleeve!! Nu ska jag dricka upp min raw-juice (som ni ser på bilden) som vi fick testa på vårruset så var tvungen att köpa en, gryyyymt god! Ni måste testa.

fghjk950 hejdu950

KRAM!♥