VÅRRUSET

vårruseGÅRDAGEN.

Igår var en lång och tuff dag vilket innebar en dålig dag med uppdatering. Meeeeen jag kan istället berätta vad jag gjorde! 😀 Först så gick jag ju i skolan och försökte få lite matte gjort. Sen drog jag hem och mötte de andra gurlsen och deras mödrar 😉 & då begav vi oss mot stockholm för att springa vårruset. Jag var halvt sjuk så ställde in mig på att gå hela. Men vi fick lite picknick-korgar och fick massa gratisgrejer. Vet ni vad? Vi träffade även NAGGIE från biggestloser. Vi snackade lite med henne och blev gaaaanska så starstrucked. Skitskön tjej som var otroligt lätt att snacka med!

Sen så började de närma sig så vi gick bort till alla folkmassor där det spelades musik och blev lite uppvärmning för de som ville. Vi taggade till som fan och hade askul. Sen var det vår tur att springa så när vi ska starta så börjar vi jogga lite och det slutar med att vi ändå får 35minuter i tid på loppet. Var grymt stolt över mig eftersom jag hade vart sjuk innan och inte heller sprungit 5km på ett år (sen jag pajade mitt knä) men dock kommer karman idag då jag har blivit sjuk… Känns grymt tråkigt, men jag ångrar ingenting från igår. Otroligt härlig dag med härliga människor! Vi planerar även att springa nästa år med, såååå kul! 😀

 

HA EN BRA DAG<3 

KRAM