världens BÄSTA JOBB

mum1000

☼GODMORGON ALLA FINA LÄSARE☼

Vaknade upp och kände mig fortfarande inte kry och verkligen inte pigg för den delen. Men det var bara att ta sig till jobbet och hålla pass! Mina stammisar sa även att jag var en förebild och deras idol när jag stog där framme och höll pass. Vilket gav mig otroligt mycket energi till denna dag! Så kul att bli uppskattad när man kämpar.

Nu har jag kommit hem ätit en god frukost och tagit det lugnt. Eftersom jag har sovmorgon på måndagar så har jag världens tid efter passet, vilket är en superskön start på veckan. Snart hoppar jag ni i duschen innan jag ska ställa mig och fixa lite matlådor till veckan. Sen blir det plugga matte hela dagen åååååå sen vårruset senare ikväll. Jag hooooopppas jag mår bättre senare idag annars blir det inte kul att springa, men det blir nog en promenad genom det hela med mina kära vänner istället. Vi får se!

Hur ser eran dag ut? Ses vi på vårruset? 😀

hej10

KRAM♥

 

One thought on “världens BÄSTA JOBB

Comments are closed.