friday brunch

mumma10

 

Godmorgon, eller okej det är inte morgon längre 😉

Vaknade ganska sent vilket var otroligt skönt, eftersom vi nu bara ska plugga ikapp i skolan så behövde man inte vara på lektionerna idag, vilket betydde sovmorgon + pannkakor. Riktiga pannkakor! Mums.

Dock var det ett tag sen jag åt, sen dess har jag hunnit dammsuga lägenheten, dammat, städat och röjt upp. Älskar det, inte att städa men när man har städat så är det så fint och rent. Jag ska nu ta tag i lite teori & sedan matteplugg. Men först göra lite faser för att klara den sista fasen på teorin!! Ikväll blir det lite fredagsmys och bara ta det lugnt.

Vad gör ni idag? 

KRAM❤

Categorized in: mat

26 thoughts on “friday brunch

  1. Mums vilken lyxfrukost, såg inte alls dumt ut 😀
    Grymt att du städat och pluggat! Önskar dig en fin helg 🙂

  2. Men vad gott med riktiga pannkakor med frasig kant….så länge sen!:) Hoppas pluggandet gick bra och att du fick en mysig kväll igår!

Comments are closed.