todays quote

moday


Jag är så taggad på ny vecka.
Jag har massa mål att klara och en jävla massa motivation. Denna morgon startade jag på gymmet, först med lite instruktörsjobb och sen extremt jobbiga intervaller som var extra jobbiga imorse, men jag mår toppen nu!! Ni skulle sett mig när jag sprang, det var inte fint. Det var så jobbigt men jag hade bestämt mig att börja köra igenom det så jag kämpade för kung och fosterland och brydde mig inte en gnutta hur jag såg ut.

Men det var så skönt efter (när jag hade fått tillbaks min andning och återhämtade mig från att nästan svimma & spy 😉 ) iallafall. Nu ska jag äta upp mina riskakor, duscha och sedan göra en god frukost. Sen är det skola och lite ärenden som ska göras. Kommer bli en effektiv dag och det är otroligt skönt, bli klar med massa saker.