organisering

omgjort10omgjortc10

HALLOJ!
Eftersom jag hade både vilodag och helt fri dag, har inte gjort ett enda dugg (i princip) så blev jag lite rastlös. Så jag inhandlade 2 nya tavlor (den i mitten har jag letat efter hela mitt liv typ, ÄLSKAR citatet!!) som ni ser på bilden och sedan började jag städa och organisera allting. Slängde ungefär halva rummet med skräp hahah. Jag är så otroligt dålig på att slänga saker så det får lite huller och buller i rummet, men ibland får jag ryck och vill möblera om och städa! Vilket jag fick idag, dock ingen ommöblering som hade hade velat. Blir så otroligt svårt när både jag och Pontus har våra skrivbord och saker i rummet så det är svårt att få ihop. Dock hur vi har det nu är perfekt. Gillar det! Men nu är det nybäddat och städat & fräscht. Ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Ska bli sååååå skönt.

Ikväll blir det mer myspys med Pontus framför Pitch Perfect!! 😀
Vad gör ni ikväll?

 

4 thoughts on “organisering

  1. Va roligt att du tittat in på min blogg och lämnat en kommentar:) Det är alltid skönt när det är nystädat och fint. Igår kväll åt vi på en nyöppnad 50-tals restaurang här i stan, mysigt var det.

Comments are closed.