När det gäller mat

smmamma

1221

Såååå kan jag verkligen laga mat. Hahah, eller jag kan laga det jag gillar. Andra vet jag inte. Men iallafall, eftersom jag slängde ihop lite olika saker som jag aldrig gjort förut och var faktiskt riktigt gott så tänkte jag att lite recept inte skulle skada? 😉

RECEPT:
för 1 person
– kyckling 130g
– råris 1 port
– tomater
– soltorkade tomater
– majs
– fetaost
– kryddor: färsk basilika, salt, peppar, soya, vitlök, citronsaft, torkad timjan
– blandad sallad
– fetaost

GÖR SÅHÄR:
Jag började med att koka riset och steka kycklingen. När kycklingen var genomstekt hällde jag i nästan allting. Smulade även på fetaost på (även fast jag hade det i, men det är ju så nedrans gott) och lite basilika som topping. Gjorde även en liten vitlökssås, men är absolut inte nödvändigt. Blir en väldigt krämig och god rätt. Testa hörrni! 😀

9 thoughts on “När det gäller mat

Comments are closed.