Möte 

Hej!

Vad händer denna fina dag? Jooooo det är så att jag just nu sitter på tåget påväg till Stockholm för ett möte. Har sett fram emot detta möte länge nu, vi får se vad det leder till. Har inte så mycket aning än så länge. Men kommer få all info där 🙂 Världens snällaste mormor möter mig vid centralen för jag hittar inte speciellt mycket i stockholm 😉 Så följer hon med mig och hjälper mig hitta dit jag ska, haha. Kommer hem sent ikväll och är redan trött så kommer bli otroligt skönt att krypa ner med min fina <3 Nu ska jag fortsätta kolla modern family, PUSS

Möte 

Hej!

Vad händer denna fina dag? Jooooo det är så att jag just nu sitter på tåget påväg till Stockholm för ett möte. Har sett fram emot detta möte länge nu, vi får se vad det leder till. Har inte så mycket aning än så länge. Men kommer få all info där 🙂 Världens snällaste mormor möter mig vid centralen för jag hittar inte speciellt mycket i stockholm 😉 Så följer hon med mig och hjälper mig hitta dit jag ska, haha. Kommer hem sent ikväll och är redan trött så kommer bli otroligt skönt att krypa ner med min fina <3 Nu ska jag fortsätta kolla modern family, PUSS