Bättre sent än aldrig…

frågestund

Hur ser din träningsresa ut? När började du?
Jag har tränat sen 9an (tror jag), jag så svårt att minnas när jag började träna seriöst. Jag har alltid hållt på med olika sporter, rört på mig men aldrig hittat min grej. Jag har testat typ alla sporter som finns känns det som. Men nu äntligen har jag hittat min grej. GYMMET. Men vad jag kommer ihåg så har jag tränat seriöst i snart 2 år. Men jag har aldrig velat/haft kunskapen om styrketräning. Så det är relativt nytt för mig, nu tränar jag för att bli starkare och få snygga muskler 😉 Men annars har jag alltid tränat för att må bra, vilket fortfarande är den största anledningen till att jag tränar idag.

Hur lång är du?
Runt 1,58-1,60. Ingen aning exakt hur lång jag är faktiskt 😉

Vad väger du? Har du någon målvikt?
Jag har ingen målvikt, endast att minska fettprocent och öka muskler. Så kollar nästan aldrig vågen, har inte vägt mig på vet inte hur länge!

Vad fick dig att börja med träningen?
Främst att må bra, men nu även att få snygga muskler + känslan efter ett pass 😀

Finns det något du inte får äta på ditt kostschema?
Ganska mycket, men det är väl det vanligaste som är onyttigt. Svårt att svara på, men ni förstår på ett ungefär att det är ren, bra mat som gäller.

Ska man helst äta före eller efter en träning?
Både och, jag brukar försöka få i mig lite energi före och fyller på med energi efter. Men det är väl vad man själv tycker funkar för sig själv. 

Hur mycket vatten ska man dricka varje dag?
2 liter ungefär.

Hur minskar du sötsuget?
Jag gör inte det, men desto längre jag är utan sötsaker desto mindre vill jag ha det. Men te är något som gör att jag minskar sötsuget och känner mig oftast mätt och belåten efter en kopp te, haha 😉
Självklart kommer jag alltid svara på era frågor ifall ni kommenterar, men skönt med en frågestund så ni fick lite svar! Hoppas det hjälpte något? Hahah.

 

Categorized in: Q/A