Att använda kvarg till allt.

kvarg

En av mina favorit rätter är min egna “kycklinggryta” (vet inte vad den heter eftersom jag bara kastat ihop något själv), men den får jag inte äta nu under min halvdeff så gjorde om den och hade i kvarg och alla kryddor som jag brukar ha förutom salt dårå…. Men vet ni? Det funkade. Kvargen blev faktiskt helt okej i gryta. Tror det heter att den skär sig när man värmer den men den gjorde inte det enligt mig. Så blev otroligt glad att det faktiskt funkade med kvarg. Man kan ju faktiskt använda det till allt? Ellehur? 😉

Så middagen blev kycklinggryta i kvarg med fullkornspasta & grönsaker. Mums!

 

Categorized in: mat

3 thoughts on “Att använda kvarg till allt.

    1. Jo det var vad mamma sa också, men det funkade att hälla i det när plattan fortfarande var varm men inte kokade 🙂

  1. Undrar bara varför du inte äter salt under din deff? Tänkte också deffa snart men visste inte att man inte ska äta salt. Har det jätte betydelse om man gör det eller inte? Tänkte du äter väl ofta gröt till frukost har du inte salt i den då? Blir inte de smaklöst

Comments are closed.