Q/A – INSTRUKTÖR

instrukrölr

Hur gick du tillväga för att bli instruktör på gymmet? :)

Jo, det är så att jag först sökte vanliga jobb/sommarjobb. Så jag kollade runt och sedan gymmade jag redan på nordic innan jag blev anställd. Så jag var inne på deras sida & dom sökte receptionister så jag skickade in mitt CV och berättade varför jag ville ha jobbet osvosv. Men när jag fick svar så var det redan fullsatt och man måste vara 18 år, men hon erbjöd även att kunna utbilda sig till instruktör. Vilket lät otroligt kul, men läskigt. Men jag gick på lite möten och fick veta mer och tillslut hade jag tackat ja till att utbilda mig…… Shit vad nervös jag var, trodde först att jag var alldeles för svag för att bli instruktör. Trodde jag var alldeles för otränad för att kunna bli instruktör & det skrämde mig. Men när jag åkte på utbildningen så fanns det verkligen alla människor, som älskar att träna helt enkelt. Vilket var otroligt kul!

Gick utbildningen och blev godkänd i grundutbildningen. Vilket var första steget, sen var det bara att öva och börja ha pass! Men jag har inte fått min licens…. Då måste jag inom 3 månader från utbildningens tid skicka in en video när jag har passet och hoppas på att jag blir godkänd och får min licens. Om inte, så har jag 3 månader på mig att skicka in en till video. Annars måste jag gå om grundutbildningen igen. Så det är något som ligger över mig, har inte skickat in videon än, och är rädd att jag inte ska klara det, men jag kämpar på med mina pass och försöker göra så rätt som möjligt helt enkelt. Men det är väl ungefär min historia om detta!

Om det är något mer du/ni undrar så är det bara att fråga 🙂

Categorized in: Q/A