Härlig Boost!

jajaman

Alltså shit, vilket energi denna dag. Jag började med 2 lektioner i skolan, efter det tog jag mig till gymmet och körde ett GRIT plyo pass. Kände mig inte helt nöjd med min insats som instruktör så kommer göra ett nytt försök imorgon!! 😀 Efter det ville jag egentligen bara åka hem men jag hade 30 minuter på löpbandet med intervaller bland annat. Så helt oppeppad stod jag på löpbandet började jogga i 2/3 minuter och stannade sen för det var så otroligt tråkigt. Men börja köra lite intervaller vilket är liiiite roligare. Sen efter ungefär 2 tabatas kom boosten, jag blev så jävla pepp på livet och gjorde till och med en tabata extra. FREDAGS MOTIVATIONEN 😀 Träffade även Johanna och Emilija vilket var kul då de är så otroligt kul att snacka om träning med de som är på samma nivå som ungefär! 😀

Så nu har jag världens bästa humör, precis fått i mig ett gott mellanmål bestående av lite chiapudding och kvarg med bär + kaffe. Nu ska jag hoppa in i duschen och resten av dagen blir det att slappa och njuta av att det är freeeedag 😀 Kram på er<3

2 thoughts on “Härlig Boost!

  1. Måste bara kommentera och säga herregud vad duktig du är. Vilken vilja du har, fortsätt såhär så kommer du långt lovar!!
    Du är riktigt riktigt duktig tjejen! <3

Comments are closed.