Ät den mängden du tränar

asd2

Det är otroligt svårt att hitta en bra balans till den mängden träning du kör. Jag har börjat träna mycket mer nu den senaste veckan och ätit som jag alltid gjort, men det funkar inte riktigt så. Du MÅSTE äta mer om du tränar mer, det är superviktigt. Om du äter lite, träna inte allt för mycket, det är verkligen inte bra.

Jag  gjorde det i början när jag hade lite mindre kunskap och resulterade att jag blev sjuk enklare, fick skador för jag inte hade energi att göra övningen eller något i samband med träning rätt. Det slutade med att jag fick problem med knät och kunde inte springa på mer än ett halvår och kunde heller inte gå på så mycket grupppass eller något tyngre med knäna/bena. Otroligt jobbigt för ett träningsfreak som mig. Jag började även må illa, blev yr och kände att jag inte började orka så mycket på mina träningspass som jag kört förut.

asd

Jag trodde jag blev sämre hela tiden och fattade inte riktigt att jag bara behövde med mat. Det är ju så att mat ger dig energi. Det är inte farligt att äta mycket mat, det kommer bara ge dig mer energi och du kommer bli bättre på den sporten du håller på med. Eftersom du gör av med alla kalorier du stoppar i dig så har du verkligen inget att oroa dig för. Mat ska vara din bästavän inte fiende.

Hitta en bra balans i livet som funkar till den träningen eller just de du håller på med. Jag vill bara att ingen ska göra samma misstag som mig, det är inte kul någonstans!

Ta hand om er, kram

3 thoughts on “Ät den mängden du tränar

  1. Pingback: Repost | PT ELIN
  2. grymt bra inlägg:)
    jag e tyvärr en sån som just nu äter för lite:S, så mpåste bli bättre på att äta mer!

Comments are closed.