Älskade Jordnötssmör❤

sakndejornödst

Mitt jordnötssmör tog slut för någon vecka sen och har inte haft det på några frukostar så LÄNGTAR till min frukost imorgonbitti efter min morgonpw som jag hoppas jag kommer komma upp till! Men iallafall, detta är de nyttigaste jordnötssmöret man kan hitta, 99,9% jordnötter (?!) inget jävla skit! Toppen bra 😀 Detta är dock lite farligt, så nedrans gott, fast det är ju faktiskt bra fetter i så snålar oftast inte med jordnötssmöret 😉

Men nu  är det dags att göra sig iordning för sängen och ladda upp för att ta en morgonpw (+ lite intervaller) innan skolan, ååååh så jobbigt, men dock såååååå skönt. både negativt och positivt! Tänker bara på de positiva, känslan efter❤ Men nu ska jag krya ner i sängen och försöka sova lite, Godnatt på er finisar!

Categorized in: mat

4 thoughts on “Älskade Jordnötssmör❤

Comments are closed.