Q/A – Aminosyror, Nocco BCAA…..

Fick frågor men nu på något konstigt sätt har du försvunnit så skriver ungefär hur frågan var 😉

hejamino

Vad använder du för aminosyror, vad är det bra för och när dricker du dom? 
Aminosyror är bra för olika saker, det gör så kroppen återhämtar sig fortare och helt enkelt bygger muskler fortare. Det går också att du får energi, det kanske inte är det största aminosyror gör men jag tycker jag får en liten extra kick med energi innan passet med det. Det förebygger muskelskador, men alla är också olika så läs på den du ska köpa innan och se vad det står för! Alla aminosyror är annorlunda, det beror helt på vilka aminosyror du har. Vattenmelons aminosyrorna från SvenskHälsokost (finns här) dom drack jag före och efter varje träning. Men dom jag har nu (finns här) är bara för att dricka före och under träningen. Men den beror helt på vad du har för aminosyror, men det står alltid på förpackningen. Jag föredrar faktiskt aminosyror, det är gott och ger en liten kick! Plus jag återhämtar mig fortare, men det funkar lika bra med en kopp kaffe innan, såklart blir det inte samma effekt, men det är det billiga alternativet! 🙂

Vart finns det att köpa Nocco BCAA?
Det finns och köpa på olika ställen, lättare att hitta nu än för några månader sen. Finns på de flesta träning & kostbutiker tror jag. Finns även på mataffärer har jag sett, såsom Coop, City Gross & Ica Maxi.

Hur längre brukar du träna och kör du vissa muskelgrupper vissa dagar?
Jag brukar oftast ha en timmes pass, men det beror också helt på vad för pass jag har. Om jag går på GRITpass så är det 30minuters högintesiv träning och då behövs det inte mer. Men om jag tränar styrketränar så brukar det bli 60minuters pass. Jag kör olika muskelgrupper varje dag,mitt träningsschema finns HÄR

Categorized in: Q/A

2 thoughts on “Q/A – Aminosyror, Nocco BCAA…..

Comments are closed.