ÖNSKERUBRIK?

 

DSC_001110
Jag har lite bloggtorka och inte mycket att blogga om när jag inte tränar, känns som jag bara tjatar ut med massa matbilder? Har inte heller så mycket motivation när jag inte tränar. Men iallafall! Jag skulle vilja ha eran hjälp med VAD VILL NI LÄSA? Det är ju roligt att skriva något som ni tycker är kul! TELL ME, jag vill höra allt 😀 (Tog rubriken lite av Elin, men jag hoppas det var okej ;))

Träningstips? Mattips? Formbilder? Tips på något speciellt? Hur man går ner i vikt? Hur man går upp i vikt? Hur man någon speciell övning? Övningar för rumpan? magen? benen? biceps?  Videos på någon övning? pass? hur mitt liv ser ut? vardag?

sommar

7 thoughts on “ÖNSKERUBRIK?

  1. Skulle vara kul om du kunna visa några bra övningar som ger bra kontakt i rumpan, men även övningar till andra muskelgrupper.

    Hur får du i dig tillräckligt med protein. För är det så om man inte får i sig tillräckligt med protein att man inte får lika bra resultat? Använder du proteinpulver?

    Hur längre brukar du träna och kör du vissa muskelgrupper vissa dagar?

    Skulle också vara kul att läsa om nyttiga recept

    Grym blogg!

Comments are closed.