OPERATION SUMMERBODY

sålängedetgår

Jag och min pojkvän bestämde nyss att vi ska ha 26 veckor på oss att bli “shredded” till sommaren. Efter nyår börjar min pojkvän med inget onyttigt, medans jag kört det ett tag men vi ska kämpa tillsammans för att hålla oss borta onyttigheter och andra dåliga saker! Självklart kommer det inte bli någon diet utan bara äta hälsosamt och unna sig ibland, för de viktigaste är att må bra! Men det skulle va så kul att ha några snygga magrutor och stora biceps  till sommaren. Detta är något jag ska försöka med så länge som möjligt, ska verkligen slutföra detta! Därför gör jag en ny kategori med namnet “summerbody” som jag ska ha för mig själv för att peppa mig och oss. Hoppas ni hänger på 😀

Så varje vecka kommer jag lägga upp formbilder för att peppa mig och sammanfatta veckan hur den gått med träningen och lägga upp veckans träning. Tänkte först månadsvis men det är för lång tid och för mig behövs de många sammanfattningar för att peppa mig själv! SÅ TAGGAD PÅ DETTA! Varje söndag kommer det ett inlägg 😀 Puss och kram!

INGEN DIET, INGET KONSTIGT! BARA EN HÄLSOSAM VÄG TILL EN SNYGG KROPP!

vecka1

2 thoughts on “OPERATION SUMMERBODY

Comments are closed.