Nya armband – GoodBalance

gbbNär jag kom hem igår så hade det trillat in ett nytt armband från GoodBalance, samma funktion men en annan snygg design. Så bytte genast ut de gamla mot de nya! Om du känner för att köpa ett till dig själv eller kanske julklapp till mamma,syster eller bror så får du 10% om du anger ”ericabjorkander” i kassan.  Ni hittar allt ni behöver på deras sida http://goodbalance.se

Vad har då armbandet gjort för mig? 
Jag kände nästan direkt att jag fick bättre sömn och kände mig utvilad när jag vaknade. Jag har alltid vart trött när jag vaknat upp på vardagar men när jag använder armbandet så har jag känt mig mer positiv och pigg vilket är en stor fördel om man går i skolan som ungdom. Känner även skillnad på när jag vart sjuk med och utan armbandet. Jag har kunnat sova bättre även fast jag hostat & ändå inte fått så mycket sömn har jag fått mer än vad jag brukar och även vart ganska lugn och inte stressat upp mig som jag brukar göra när jag är sjuk. Jag stressar mig över skolan och har fått magkatarr flera gånger över att jag stressat över skolan men nu är det totalt borta! Detta armband är verkligen något som jag tycker alla ska testa, men om man inte tror på det så är det ingen mening att testa det!
Det är om man tror på det det funkar, man känner att de funkar då vilket är huvudsaken!

 

2 thoughts on “Nya armband – GoodBalance

Comments are closed.

Nya armband – GoodBalance

gbbNär jag kom hem igår så hade det trillat in ett nytt armband från GoodBalance, samma funktion men en annan snygg design. Så bytte genast ut de gamla mot de nya! Om du känner för att köpa ett till dig själv eller kanske julklapp till mamma,syster eller bror så får du 10% om du anger ”ericabjorkander” i kassan.  Ni hittar allt ni behöver på deras sida http://goodbalance.se

Vad har då armbandet gjort för mig? 
Jag kände nästan direkt att jag fick bättre sömn och kände mig utvilad när jag vaknade. Jag har alltid vart trött när jag vaknat upp på vardagar men när jag använder armbandet så har jag känt mig mer positiv och pigg vilket är en stor fördel om man går i skolan som ungdom. Känner även skillnad på när jag vart sjuk med och utan armbandet. Jag har kunnat sova bättre även fast jag hostat & ändå inte fått så mycket sömn har jag fått mer än vad jag brukar och även vart ganska lugn och inte stressat upp mig som jag brukar göra när jag är sjuk. Jag stressar mig över skolan och har fått magkatarr flera gånger över att jag stressat över skolan men nu är det totalt borta! Detta armband är verkligen något som jag tycker alla ska testa, men om man inte tror på det så är det ingen mening att testa det!
Det är om man tror på det det funkar, man känner att de funkar då vilket är huvudsaken!

 

2 thoughts on “Nya armband – GoodBalance

Comments are closed.