GoodBalance

Jag är ju ambassadör för Good Balance och det är ett armband som är riktigt effektivt. Jag tänkte nu skriva vad det gjort för mig. Denna bild är från deras sida:

 

Vad har då armbandet gjort för mig? 
Jag kände nästan direkt att jag fick bättre sömn och kände mig utvilad när jag vaknade. Jag har alltid vart trött när jag vaknat upp på vardagar men när jag använder armbandet så har jag känt mig mer positiv och pigg vilket är en stor fördel om man går i skolan som ungdom. Känner även skillnad på när jag vart sjuk med och utan armbandet. Jag har kunnat sova bättre även fast jag hostat & ändå inte fått så mycket sömn har jag fått mer än vad jag brukar och även vart ganska lugn och inte stressat upp mig som jag brukar göra när jag är sjuk. Jag stressar mig över skolan och har fått magkatarr flera gånger över att jag stressat över skolan men nu är det totalt borta! Detta armband är verkligen något som jag tycker alla ska testa, men om man inte tror på det så är det ingen mening att testa det!
Det är om man tror på det det funkar, man känner att de funkar då vilket är huvudsaken!

DSC_0025Min pojkvän använder även GoodBalance